Dacia hos Bil Center Syd

På udkig efter din nye Dacia?

Bil Center Syd A/S har været Dacia forhandler siden 2014 og er den eneste forhandler på Sydsjælland. Vi dækker derfor både Vordingborg og Næstved områderne og er din lokale forhandler samt værksted. Vi forhandler desuden også brugte biler fra Dacia.

Det er nemt at finde os, da vi bor i Stensved – kun 1 km fra afkørsel 41 på Sydmotorvejen. Så lige meget om du kommer syd fra eller nord fra er det nemt og bekvemt.

Masser af bil for pengene

Dacia er bilmærket hvor nøgleordene er ”høj kvalitet for små penge” med fokus på driftsikkerhed – og er blandt de nyeste bilmærker i Danmark. Dacia er desuden ejet af Renault og derfor kan du som kunde altid forvente samme høje standard, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed. Som Dacia-ejer bliver du samtidig en del af trenden og vil opleve en supersmart løsning til en rigtig god pris.

Dacia er blandt de 3 mest driftssikre mærker på det franske marked

Dacia

 

Et godt valg

Hvad enten du har behov for en mindre bil, familiebil eller varevogn er Dacia et rigtig godt bud og perfekt valg. Alle modeller er rummelige og store. Hos Bil Center Syd A/S finder vi sammen med garanti den rette model, der opfylder dine ønsker og behov.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om din nye Dacia. Så kom endelig forbi i vore åbningstid eller kontakt os via telefon eller vores kontaktformular.

Desuden kan vi altid tilbyde dig en fordelagtig finansiering eller leasingaftale.

Prøvekør din nye Dacia

Du er altid velkommen til en uforpligtende prøvetur. Det er dog bedst, at du kontakter ostelefon 55 38 60 27, hvis du har ønsker om at prøvekøre en bestemt model. På den måde sikrer vi, at den ønskede model er ”hjemme” og står klar til dig.

 

Dacia Stensved – Bil Center Syd A/S – Vi holder dig kørende….