Renault hos Bil Center Syd

Køb din nye drømmebil hos Danmarks ældste Renault forhandler…

Bil Center Syd A/S har været forhandler siden 1957 og er dermed Danmark’s ældste. Vi er din lokale Renault forhandler samt værksted og kan godt tillade os at kalde os selv for Renault specialister. Vi forhandler desuden også brugte biler fra Renault.

Du finder os i Stensved nær Vordingborg – kun 1 km fra afkørsel 41 på Sydmotorvejen, hvilket gør det nemt og bekvemt at komme forbi os.

Europas mest solgte varebilsmærke

Renault er et etableret og velrenommeret brand på det danske marked, der har produceret biler til hele verden i mere end 120 år. Den franske oprindelse, ingeniørkunst samt design er bl.a. nogle af grundpillerne i måden, hvorpå Renault udvikler og opbygger alle deres biler.

Med de ekstremt attraktive priser og modeller med højt standardudstyrsniveau, har de skabt en særdeles dominerende rolle på det danske marked. Desuden er Renault Europas mest solgte varebilsmærke, der tilbyder høj kvalitet og masser af udstyr, til attraktive priser.

Renault har været i en rivende udvikling – ikke kun i udlandet, men også her i Danmark.

Renault

Stort udvalg af personbiler og varebiler

Hos Bil Center Syd A/S finder du et stort udvalg og en bred palette af både personbiler samt varevogne til alle segmenter.

Uanset om du er på jagt efter en rummelig familiebil, stationcar, SUV, MPV, hatchback eller rette varevogn til privat eller firma – så finder vi med garanti den rette model, der opfylder dine ønsker og behov.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om din nye Renault. Kom endelig forbi i vore åbningstid eller kontakt os via telefon eller vores kontaktformular.

Desuden kan vi altid tilbyde dig en fordelagtig finansiering eller leasingaftale.

Prøvekør din nye Renault

Du er altid velkommen til en uforpligtende prøvetur.
Ønsker du at prøvekøre en bestemt model, er det bedste at kontakte ostelefon 55 38 60 27, så vi sikrer den ønskede model, er ”hjemme”.

 

Renault Stensved – Bil Center Syd A/S – Vi holder dig kørende….