Kære Volvo ejer….

Giv din Volvo et godt langt liv i dit ejerskab

Volvo er kendt for at lave biler, der holder en ”menneskealder”. Derfor har de fleste Volvo-ejere også deres biler meget længe. Når en bil bliver ældre, er alle bilejere dog bekendte med, at det jo hurtigt kan blive dyrt at holde bilen kørende.

Det har vi hos Bil Center Syd i Stensved sat os for at gøre noget ved. For det behøver slet ikke at være så dyrt. Hos os plejer vi kun EN interesse – nemlig at holde dig kørende til en fornuftig økonomi.

Vi er rigtig gode til Volvo’er fra før 2017

Har du Volvo fra før 2017, skylder du både din privatøkonomi og din Volvo, at få et super godt tilbud fra os, hvis den eks. har brug for et almindeligt service eller en større reparation. Du vil med sikkerhed kunne se, hvor lidt du kommer til at betale – specielt hvis du også har hentet tilbud fra en Volvo forhandler.

Udover et super godt tilbud, tilbyder vi dig kvit og frit en bil at køre i under reparationstiden (*kun mod betaling af et mindre beløb til forsikringen).

Ring allerede i dag

Ring til værkstedschef Brian Christensen på telefon 55 35 16 15 og få en uforpligtende ”Volvo” snak og et godt tilbud. Det vil du med garanti ikke fortryde.
Du er naturligvis også velkommen til at skrive direkte til ham på mail: brian.christensen@bilcentersyd.dk.

Næsten 30 års erfaring i reparation af Volvo’er

Vi har repareret Volvo’er i næsten 30 år. Så hos os får du høj kvalitet og gode fleksible løsninger – også på de lidt mere komplicerede problemstillinger, som vi helt sikkert har set flere gange før.

Hos os er en aftale en aftale. Der er ikke meget døgnflue over os, da vi har været i branchen siden 1934.

Vi glæder os til at give dig og din Volvo en god, værdifuld oplevelse på vores værksted til penge, der er til at betale!

De bedste hilsener
Bil Center Syd A/S
Gitte Enggaard
Adm. direktør

Læs mere om vores Volvo værksted 

 

Bil Center Syd A/S i Stensved – Vi holder dig kørende….