Dit lokale Volvo værksted i Vordingborg på Sydsjælland

Volvo værksted – Bil Center Syd i Stensved nær Vordingborg er specialister i Volvo og har arbejdet med Volvo i over 30 år.

Vores mekanikere og teknikere er uddannede og har stor erfaring i reparation og service af Volvo – og er ligeledes opdateret på alle tekniske data. Derfor vil din bil altid får den mest korrekte reparation på vores Volvo værksted. Derud over skaffer vi også gerne originale reservedele, hvis du som kunde har ønsker om dette.

Vi løser alle opgaver fra servicearbejde, reparationsarbejde til pladearbejde.

Så har du en Volvo uanset model og årgang, kan du få udført service og reparation til billige priser i forhold til et autoriseret Volvo værksted. Hos os får du høj kvalitet og fleksible løsninger – også på de mere komplicerede problemstillinger, som vi helt sikkert har set flere gange før.

Det er nemt og bekvemt at benytte vores Volvo værksted

Bil Center Syd A/S er nemlig beliggende i Stensved, kun 1 km fra afkørsel 41 på Sydmotorvejen, hvilket gør det yderst fordelagtigt for dig som kunde – uanset om du kommer fra Vordingborg, Lolland Falster, Præstø, Møn eller Næstved.

Priser på reparation og service af din Volvo

Volvo er kendt for at lave biler, der holder en ”menneskealder”. Derfor har mange Volvo-ejere også deres biler meget længe. Men når en bil bliver ældre, er alle bilejere dog bekendte med, at det hurtigt kan blive dyrt at holde bilen kørende. Det har vi hos Bil Center Syd sat os for at gøre noget ved, da det slet ikke behøver at være så dyrt.

Hos os plejer vi kun en interesse – nemlig at holde dig kørende til en fornuftig økonomi.

Du vil med sikkerhed kunne se, hvor lidt du kommer til at betale – specielt hvis du også har hentet tilbud fra en Volvo forhandler. Modtag et tilbud fra os, hvis din Volvo trænger til reparation eller service – så kan du også se, hvor meget du kan spare på din værkstedsregning.

Så kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende ”Volvo” snak og et godt tilbud. Det vil du med garanti ikke fortryde.

Udover et super godt tilbud, tilbyder vi dig også gerne Fri Lånebil at køre i under reparationstiden (*kun mod betaling af et mindre beløb til forsikringen).

 

Kontakt trygt Bil Center Syd A/S på telefon 55 38 60 27, via vores kontaktformular eller kom et smut forbi vores værksted.

Når kun det bedste er godt nok…

Vi glæder os til at give dig og din Volvo en god, værdifuld oplevelse på vores værksted til penge, der er til at betale!

 

Hør vores radiospot fra Radio SLR om vores Volvo Værksted

Bil Center Syd A/S i Stensved – Vi holder dig kørende….