Om Bil Center Syd A/S

Bil Center Syd A/S

Bil Center Syd er dit lokale autoværksted med speciale i Renault, Dacia og Volvo. Vi sætter en ære I at servicere dig og din bil gennem hele bilen’s levetid på bedste vis.

Vores idegrundlag er, at være en attraktiv leverandør af biler til både private købere og erhvervslivet samt være totalleverandør af ydelser i hele bilens levetid.

Derudover ønsker vi at være blandt de bedste m.h.t. kundetilfredshed og kvalitet, således at alle vores kunder føler sig værdsat og højt prioriteret ved al henvendelse til vores forretninger i Stensved.

Historie

Firmaet går helt tilbage til 1934 og Gitte og Trine er i dag 3. generation.

Vi har været Renault forhandler siden 1957 og dermed Danmark’s ældste.

Bil Center Syd A/S er beliggende i Stensved, kun 1 km fra afkørsel 41 på Sydmotorvejen.

I efteråret udvidede vi med et ekstra værksted og fordoblede vores værkstedskapacitet.

I 2019 er vi startet op som elbil forhandler og er hermed gearet til fremtidens grønne omstilling.

Kunden i centrum

4.4 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ på Google anmeldelser!

Hos Bil Center Syd A/S sætter vi en ære i at drive en forretning hvor kundetilfredsheden er i top! Og vi går altid den ekstra mil for at gøre vores kunder tilfredse. For hos os vil vi så gerne have at i kommer igen næste gang i skal bruge en ny eller nyere brugt bil.

Men tag ikke bare vores ord for det, men læs i stedet for de mange gode anmeldelser vi har på Google!

Super god behandling. God atmosfære. Kan anbefales.

thumb Niels Rønnberg
17. juli 2022

En meget fin og professionel behandling ved køb af ny bil

thumb Niels Kristensen
17. januar 2021

For nylig købte vi en brugt Renault Clio hos bilcenter syd. Det viste sig at VISKERNE ikke virkede, så vi aftalte at komme med den den førstkomne tørvejrsdag. Desuden peb bremserne. Der var en lånebil klar til os og nogen timer senere var bilen klar til afhentning. Viskemotoren var tømt for snavs og der var kommet nye bremseklodser og sommerdæk på. Det er en fornøjelse at komme i bilcenter syd. Det er ikke det nemmeste valg for os, da vi bor i København og har sommerhus på Møn. Men da vi købte vores gamle bil for 16!!år siden og skulle have en ny brugt, vendte vi tilbage da vi føler os meget trygge ved de mennesker som arbejder der og som altid er meget imødekommende og reelle.

thumb Anne Kathrine Vorting
17. maj 2022