Trailere

Din lokale Variant trailer forhandler og trailerværksted på Sydsjælland

Bil Center Syd i Stensved er din lokale Variant trailer forhandler i Vordingborg og omegn på Sydsjælland. Vi har dog også kunder, der kommer fra bl.a. Møn og Falster.

Vi sælger helt nye trailere til både fritid og erhverv. Det være sig fritidstrailere, hobbytrailere også kaldt hus- og havetrailere, bådtrailere, erhvervstrailere, lukkede cargotrailere m.v.

Der findes Variant trailer i mange størrelser til stort set alle behov. Hos os kan du købe følgende:

Vi har altid forskellige Variant fritidstrailere på lager. Du kan bestille din nye trailer hos os, som vi får hjem til dig på kort tid.

Køb din nye Variant trailer hos Bil Center Syd i Stensved. Hos os får du altid bedste rådgivning og vejledning omkring trailere.

Danske Kvalitetstrailere – Garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort.

 

Service og reparation af trailere

Det er ikke kun biler, der får udført serviceeftersyn. Det er lige så vigtigt at få tjekket traileren, da den også har både el-system, lygter, hjullejer, bremsesystem m.v. Det er et stort ansvar at køre med trailer i trafikken, så hvis du prioriterer forebyggelse og sikkerhed – kommer du langt.

Vores trailerværksted har erfaring med både service og reparation af diverse typer trailere. Vi monterer ligeledes kobling og stik på din bil og har salg af ekstra udstyr samt reservedele.

Vi tilbyder GRATIS gennemgang af din trailer og kommer med tilbud på evt. reparation.

BOOK tid til service, reparation og gennemgang af din trailer på telefon 55 38 62 61.

 

Det er nemt og bekvemt

Du finder vores trailer afdeling på Industrivej 3, 4773 Stensved – Kun 1 km fra afkørsel 41 på Sydmotorvejen. Derfor er det yderst fordelagtigt for dig som kunde – uanset om du kommer fra Vordingborg, Lolland Falster, Præstø, Møn eller Næstved.

Kontakt os på telefon 55 38 62 61, via vores kontaktformular eller kom et smut forbi i vores åbningstider.

Åbningstider i vores trailerafdeling på Industrivej  i Stensved:

Mandag-Torsdag: 07.15-16.00
Fredag: 07.15-12.00

Når kun det bedste er godt nok…

 

Hør vores radiospot fra Radio SLR om trailere

Bil Center Syd A/S i Stensved – Vi holder dig kørende….