Fusion fra 1. januar 2024

I nogen tid har vi hos Bil Center Syd i Stensved, samarbejdet med Thomas Bredgaard fra Bredgaards Autoservice (Industrivej 2 i Stensved).
Fra 1. januar 2024 fusionerer vi og bliver samtidig en del af Car People. Fusionen medfører, at vi bliver stærkere og får flere kompetencer under samme tag.

Trods fusionen beholder vi de 3 eksisterende adresser – en på Vordingborgvej og to på Industrivej
På Vordingborgvej 19, vil der fortsat være salgsafdeling inkl. biludlejning, leasing samt mekanisk værksted.
Industrivej 2 bliver vores skadescenter, og Industrivej 3 bliver mekanisk- og erhvervscenter.

Thomas og Brian vil deles om Værkstedsdriften
Du vil stadig kunne møde Brian på Vordingborgvej og Thomas på Industrivej nr. 2 & 3.

Vi fortsætter naturligvis salg af brugte biler, reparation af autoskader/forsikringsskader for alle forsikringsselskaber, biludlejning, varevognscenter, dækcenter, klargøringscenter, salg – service og reparation af trailere m.v.

Fremtid med masser af muligheder
Hos Bil Center Syd A/S, ser vi en fremtid for os med masser af muligheder, hvor vi kan bevare servicen for vores eksisterende kunder og være klar til at modtage nye. Samtidig giver Sydmotorvejen, med afkørsel 41 os den perfekte beliggenhed, da adgangen til os er blevet nem og bekvem.

Selvom dele af forretningen vil ændre sig, kommer vi til at holde fast i vores DNA. Vores kunder vil blive mødt af de samme dygtige ansatte og den samme høje kvalitet. Nu får de bare endnu flere muligheder – og vi sørger selvfølgelig for at holde dig kørende…

Vi glæder os meget til fusionen og de nye tider, samt til at kunne servicere alle vores nuværende og nye kunder.

 

LÆS artiklen i UGEBLADET MØN side 8KLIK HER (Når du kommer hen til side 8, skal du blot KLIKKE på BILLEDET og du vil kunne læse hele artiklen).

Du kan ligeledes LÆSE MERE om, hvorfor vi stopper som forhandler, samt autoriseret værksted af Renault/Dacia.

 

Har du spørgsmål til noget, er du velkommen til at komme forbi eller kontakte os på telefon 55 38 60 27

Bil Center Syd A/S i Stensved – Vi holder dig kørende….

 

CarPeople er en landsdækkende kæde af autoforhandlere og værksteder, der udfører alle former for reparationer og service af din bil. CarPeople tilbyder blandt andet vejhjælp, online booking, landsdækkende garanti, lånebil og meget mere…