Dacia JOGGER – familiens nye favorit

Navnet på den nye store familiebil fra Dacia er nu afsløret – en lækker familiebil med plads til enten 5 eller 7 personer. Det bliver samtidig den nye afløser for Logan og Lodgy.

Jogger er navnet på den nye store SUV fra Dacia, som ventes til Danmark omkring februar 2022. Det er den helt nye store 7-personers familiebil og Dacias første hybrid.

Den er lang som en stationcar, rummelig og praktisk som en MPV og designet som en SUV. Og med en længde på 4,55 meter er det den længste Dacia i modelrækken. Jogger kan i øvrigt trække 1200 kilo på krogen.

Et par ekstra nøgleord vil være – lækker førerplads og optimal sikkerhed…

Vi har endnu ikke fået de danske priser på Dacia Jogger, men de forventes at være klar omkring slutningen af november.

Limited Edition
Som noget helt nyt lanceres Dacia Jogger også i en Limited Edition, der er lidt mere ”off-road”.
Den hedder Extreme og kendetegnes bl.a. ved en smart sort hajfinne antenne, sorte sidespejle, sorte alufælge og sort tagræling. Indeni finder man lækre krom detaljer på dørsiderne samt røde syninger på sæderne. Denne version er udstyret med standardudstyr som klimaanlæg, nøglefri betjening samt bakkamera.

Hybrid lige om hjørnet
I Danmark har man motormæssigt mulighed for en 110 hk benzinmotor med en seks trins manuel gearkasse og et moment på 200 Nm.
Om ca. et år suppleres denne motor med den første hybrid i Dacias historie. En 1.6 liters 140 hk hybrid (som også kendes fra den nye Renault Clio og spritnye Renault Arkana).

LÆS mere om Dacia Jogger.


Bil Center Syd i Stensved – Vi holder dig kørende…
Du er altid velkommen til at komme forbi eller til at kontakte os