Danmarks billigste EL-bil er den helt nye Dacia Spring

Den fuldt elektriske Bybil
Dacia Spring springer i øjnene med den unikke SUV-stil sammen med et fuldt elektrisk drivaggregat. Denne bybil indeholder alt, som du har brug for, og giver dig ekstra glæde under din daglige kørsel. Dette er bilen til dig, der har behov for en lille nem bybil, eller som bil nr. 2.

Prisen er KUN fra kr. 141.490,- 

En pålidelig rækkevidde
Dacia Spring har samtidig en rækkevidde på op til 230 km med blandet kørsel. Når dens kompakte batteri (27,4 kWh) er fuldt opladet, dække det op til en uges bykørsel.

Hurtig og nem opladning
Den nye Dacia Spring oplader op til 80% på kun 50 minutter. Med DC-opladeren (som ekstraudstyr) kan du genvinde op til 80 % af batteriets opladning på under en time ved en hurtig ladestander.
Derhjemme har du bare brug for en almindelig stikkontakt. Men vil du lade hurtigere, kan du få monteret en Wallbox-enhed – og så kan du lade op på under 5 timer.

Godt udstyret
På trods af at Dacia Spring er en lille bil, er der på ingen måde sparet på udstyret. Her blot et udpluk:

  • Seks airbags
  • Voice recognition
  • Aktiv Nødbremsesystem
  • Apple Carplay
  • Manuel aircondition
  • Radio med bluetooth og DAB
  • Automatisk lys (uden regnsensor)

…Og så er den praktisk til hverdagen
Den indeholder 4 sæder i fuld størrelse. Du får en komfortabel kørsel, hvad enten du er alene eller har 2-4 passagerer med.

Du får også god bagagerumsplads
Takket være sit rummelige bagagerum og sammenklappelige bagsædebænk, får du hele 290 l bagagerumsplads – og derved den bedste lastvolumen i sin kategori.

LÆS meget mere om Dacia Spring.

Skal du prøve den nye Dacia Spring?

Så kom forbi Bil Center Syd i Stensved og få en gratis prøvetur og bliv overrasket. Du er også velkommen til at kontakte os for BOOKING af tid til en prøvekørsel – så er du sikret, at bilen er hjemme.

Bil Center Syd i Stensved – Vi holder dig kørende…