Service 4+ 

Markedets laveste pris for service på din Renault

Renault Service 4 plus er mere enkel og tilpasset en lidt ældre bil (+4 år). Den mest markante forskel for dig er, at servicen er betydelig billigere.

Prisen er nemlig KUN kr. 1.595,-.

Prisen er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Det er jo hele ideen med et autoriserede værksted.
Vi skal nemlig kunne hjælpe dig med ALT vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til super konkurrencedygtige priser.

Skulle du mod forventning, finde en lavere pris på en tilsvarende service, kan du være helt sikker på, at vi matcher prisen.

Bil Center Syd A/S i Stensved er dit lokale autoriserede Renault værksted. Vi tilbyder Service 4 plus til dig og din Renault.

Alle reservedeledele og materialer, der udskiftes og benyttes ved Service 4+ er udelukkende Renault Originaldele.
Du kan derfor være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter alle forskrifter.

Kampagne rabat på tillægsarbejde i forbindelse med Service 4+

Hvis vi finder noget, der skal repareres i forbindelsen med dit Service 4 plus, får du hele 15% rabat på både reservedele og arbejdsløn.
Dette tilbud gælder t.o.m. 30. september 2022.

Så skynd dig at booke tid, så du kan benytte dig af denne kampagne rabat, hvis der skal udføres tillægsarbejde på i forbindelse med service.

BOOK TID TIL SERVICE

 

Gratis vejhjælp

Med i et Service 4+, som bliver udført på et autoriseret Renault værksted, får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder.

Stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt tænker at skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi – såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med stempler Renault. Et Service 4 plus eftersyn giver lige som andre Renault serviceeftersyn nemlig et stempel i servicehæftet.

 

 

BOOK TID TIL SERVICE

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller kigge forbi vores Bilshus i vores åbningstider.

Du kan også læse mere lige HER.