Service 5+ og 15% rabat på tillægsarbejde

Markedets laveste pris for service på din Renault? Ja, ellers matcher vi prisen!

Renault Service 5+ er prissat meget lavt, så du ikke behøver at lede efter et bedre tilbud. Dette er bl.a. ideen med det autoriserede Renault værksted – netop at vi skal kunne hjælpe dig med alt vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser.

Service 5+ er mere enkel og tilpasset en lidt ældre bil (+ 5 år). Den mest markante forskel for dig er, at servicen er betydelig billigere.

Prisen er nemlig KUN kr. 1.595,-.

Skulle du mod forventning, finde en lavere pris på et tilsvarende service, kan du være helt sikker på, at vi matcher prisen.

Bil Center Syd A/S i Stensved nær Vordingborg er Autoriseret Renault værksted og tilbyder derfor Service 5 plus til dig og din Renault.

Alle reservedeledele og materialer, der udskiftes og benyttes ved Service 5+ er udelukkende Renault Originaldele. Du kan derfor være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter alle forskrifter fra Renault.

15% Rabat på tillægsarbejde i forbindelse med Service 5+

Lige nu tilbyder vi hele 15% rabat på tillægsarbejde i forbindelse med et Service 5+. Så hvis vi finder noget, der skal repareres i forbindelsen med dit Service 5+, får du hele 15% rabatbåde reservedele og arbejdsløn.

Dette tilbud gælder i perioden 15. februar t.o.m. 31. marts 2021

Så skynd dig at booke tid, så du kan benytte dig af denne kampagne rabat, hvis der skal udføres tillægsarbejde på i forbindelse med service.

BOOK TID TIL SERVICE

 

Stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt tænker at skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi – såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med stempler fra Renault. Et Service 5 plus eftersyn giver lige som andre Renault serviceeftersyn et stempel i servicehæftet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

Bil Center Syd – Vi holder dig kørende…