Service 5+ 

Renault har netop lige introduceret en helt ny service til dig, der har en Renault på +5 år. Selve servicen er mere enkel og tilpasset en lidt ældre bil. Den mest markante forskel for dig er, at servicen er betydelig billigere. Prisen er kun kr. 1.595,-. 

Bil Center Syd A/S i Stensved er autoriseret Renault værksted og tilbyder derfor denne nye Service +5 til dig og din Renault. 

Alle reservedeledele og materialer, der udskiftes og benyttes ved Service 5+ er udelukkende Renault Originaldele. Du kan derfor være 100% sikker på, at din Renault er serviceret efter alle forskrifter fra Renault.

Gratis vejhjælp

Med i et Service 5+, som bliver udført på et autoriseret Renault værksted, får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder. 

Stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt tænker at skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi – såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med stempler fra Renault. Et Service 5+ eftersyn giver lige som andre Renault serviceeftersyn et stempel i servicehæftet.

Markedets laveste pris for service på din Renault

Med det nye Service 5+ behøver du ikke lede efter et bedre tilbud, da det nemlig er prissat meget lavt. Ideen med det nye Service 5+ er netop, at vi som autoriserede Renault værksted, skal kunne hjælpe dig med alt omkring din Renault uanset bilens alder.

Skulle du dog mod forventning finde en lavere pris på et tilsvarende service – matcher vi selvfølgelig prisen.

BOOK TID TIL SERVICE

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller kigge forbi vores bilhus. Du kan også læse mere om Service +5.

Ekstra rabat i forbindelse med service 5+ (kun t.o.m. 30/6-19)

Du får et ekstra godt tilbud i forbindelse med et Service 5+, der dog kun gælder til og med 30. juni 2019.
Så hvis du ønsker at få udbedret en reparation, eller hvis vi finder noget der skal repareres i forbindelsen med Service 5+, får du yderligere 15% rabat på reservedele og arbejdsløn.